Política

Compromís per Paterna demana explicacions sobre l'empresa pública

La coalició no entén que no tinga deutes i que acomiade al 30% de la plantilla i és per això que vol el detall dels seus comptes

Compromís vol saber “quina és la veritat sobre les finances de l'empresa municipal Sumpa, perquè no es comprén la situació actual que està patint, amb l'acomiadament, aquesta setmana, de cinc persones de la seua plantilla. Uns acomiadaments que representen el 30% del total.

La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, destaca que “quan una empresa va mal, d'on primer es retalla és dels treballadors. Però, després de celebrar-se la Junta General de Sumpa el passat dimarts 28 de juny i saber-se que no hi havia pèrdues en els comptes, que s'haja començat a reduir la plantilla de manera tan escandalosa és molt preocupant. Sobretot quan ni l'alcalde ni la gerent de Sumpa diuen clarament què està passant”.

La portaveu municipal també subratlla que “si una empresa té una baixada en la seua productivitat, la causa que es dóna per a fer els últims acomiadaments de personal, vol dir que no se venen pisos i que per tant no hi ha els ingressos que s'esperen. I això porta unes conseqüències com la dubtosa liquides de l'empresa urbanitzadora de l'ajuntament de Paterna”.

Per aquesta raó, des de Compromís en Paterna, demanen que des de Sumpa es done la informació completa sobre els comptes, uns comptes que siguen reals i on es veurà de veritat si Sumpa té pèrdues i si li calia acomiadar eixe 30% de la seua plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.