Política

els nous ajuntaments

Lloret divideix el govern de CiU-ERC en quatre àrees

L'alcalde ha intentat que s'interrelacionin els 8 regidors amb diferents delegacions en els 4 grans departaments del nou govern

Lloret distribueix les regidories entre els set regidors de CiU i el d'ERC en un govern de minoria davant dels sis regidors de MILLOR, els quatre del PSC, el del PP i el d'ICV-EUiA-E.

El cartipàs municipal es divideix en quatre grans àrees que seran gestionades entre els vuit regidors.

Aquestes són les següents: àrea de Serveis a la Persona, que estarà a càrrec d'Idoia Saracibar, de CiU; àrea de Territori, Sostenibilitat i Seguretat Ciutadana, que serà assumida per Jordi Martínez, de CiU; àrea d'Economia i Empresa, que gestionarà Jordi Orobitg, d'ERC; i àrea de Serveis Centrals, a càrrec d'Ester Olivé, de CiU.

L'àrea de Serveis a la Persona inclourà Salut, Serveis Socials, Habitatge Social, Cooperació, Integració i Immigració, Dona i Casal de la Gent Gran. També inclourà Biblioteca, Museus, Patrimoni i Promoció Cultural, que seran delegacions específiques que assumirà el regidor Arseni Frigola, de CiU, mentre que Esports i Festes seran delegats a Ester Olivé, i Ensenyament, al regidor Ignasi Riera.

Quant a l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Seguretat Ciutadana, inclourà les gestions en seguretat ciutadana, ordenació del trànsit, mobilitat, planejament i gestió urbanística. Les delegacions de Medi Ambient i Platges les assumirà Ignasi Riera, i les que afectin la via pública, urbanitzacions i obres públiques, el regidor Josep Valls.

L'àrea d'Economia i Empresa s'ocuparà de turisme, comerç, mercats i foment de l'ocupació empresarial.

Finalment, l'àrea de Serveis Centrals, inclourà l'organització administrativa del funcionament municipal i recursos humans, l'atenció al ciutadà i l'arxiu, i mitjans de comunicació. Dins de la mateixa àrea, el regidor Arseni Frigola tindrà funcions delegades pel que fa als serveis econòmics. L'alcalde, Romà Codina, considera que ha creat un cartipàs basat en “criteris d'eficiència”, intentant interrelacionar els departaments i així, també, “optimitzar els recursos”.

La majoria de regidors tindran atribucions en les quatre àrees.

Ester Olivé
Regidora (CiU)
Serveis Centrals
Ignasi Riera
Regidor (CiU)
Responsable d'Ensenyament
Arseni Frigola
Regidor (CiU)
Promoció Cultural
Josep Valls
Regidor (CiU)
Urbanitzacions i Obres Públiques
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.