Política

Compromís per Paterna proposa una oficina de control de la despesa

La coalició considera fonamental que la ciutadania siga part activa en la participació d'aquest òrgan

Compromís durà, al ple ordinari del mes de juliol, una moció on proposa la creació d'una oficina de control pressupostari com a eina per a garantir la transparència econòmica del municipi, en un moment que les arques passen per hores baixes i a més es destrueix ocupació en l'ajuntament.

La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “la creació d'aquest òrgan, proposta que ja li férem a l'alcalde després de declinar la seua oferta per a dur la delegació de control pressupostari, permetrà reforçar la transparència dels comptes municipals i estimular el seu nivell d'execució amb un control permanent”.

A més a més, segons la proposta que s'hi pensa realitzar, l'Oficina de Control Pressupostari estarà a disposició de tots els regidors del consistori, i també podran demanar informació sobre les finances de Paterna els membres del Consell de Participació Ciutadana, de les Juntes de Barri i de les associacions de veïns, ja que es considera fonamental que la ciutadania puga accedir a estes dades.

Amb aquesta proposta, Compromís per Paterna considera que està fent una oposició constructiva, ja que no cal estar en l'equip de govern del Partit Popular per tal de donar idees que puguen ajudar a fer millor la gestió municipal que ara travessa una mala època per haver malbaratat els diners, durant els últims quatre anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.