Política

Compromís per Paterna demana que es retire la llista de treballs a suprimir

La coalició recolza els sindicats, que denuncien que la Relació de Llocs de Treball que figura com apunt de l'ordre del dia del Plenari és l'excusa per a dur a terme les amortitzacions

Compromís, després d'assistir a l'assemblea de treballadors de l'ajuntament celebrada al consistori de Paterna, manifesta que demanarà que es suprimisca, de l'ordre del dia del ple ordinari d'aquest mes, la Relació de Llocs de Treball (RPT), ja que considera que és necessari que els sindicats tinguen la informació que han demanat per tal de negociar-la.

La coalició nacionalista ha manifestat el seu recolzament als treballadors afectats per l'amortització de llocs treball, i per això consideren que, tal i com diuen els sindicats, “la RPT és l'excusa per a fer les amortitzacions anunciades i qui sap quantes més”.

D'altra banda, l'anunciada retallada de llocs de treball, tindrà nefastes conseqüències en l'atenció a la ciutadania de Paterna, ja que es veurà afectada la qualitat dels serveis públics que fins ara desenvolupaven les persones que ocupen el lloc.

Des de la coalició denunciant, sempre s'ha apostat per uns serveis socials públics i de qualitat, aspecte que, segons asseguren, “ara el govern municipal del PP està marginant amb estos retalls que vol aplicar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.