Política

Sancions per demanar a Burjassot la legalització de Bildu

Acte de rebuig als dos expedients oberts per la Delegació del Govern al País Valencià

Dos joves de Burjassot, membres del sindicat COS, han sigut objecte de l'obertura d'un expedient sancionador per part de la Delegació del Govern al País Valencià per concentrar-se “en solidaritat amb el procés democràtic i de pau que viu Euskal Herria” i per donar “suport amb l'organització política basca Bildu” abans de les eleccions del 22M (el 5 de maig). Tots dos podrien enfrontar-se a una multa d'entre 300 i 6.000 euros.

La Delegació manté que no havien comunicat la concentració a l'autoritat governativa, tot i que els joves insisteixen que van informar l'Ajuntament de Burjassot de les seues intencions.

Tots dos han rebut hui dimarts la solidaritat de desenes de persones en un acte celebrat al centre Octubre de València. Entre els que hi ha acudit es trobava l'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, el president d'ERPV, Agustí Cerdà, o el líder del PSAN, Josep Guia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.