Política

Compromís lamenta que Morera no puga exposar el seu programa de govern

La formació presentarà el nacionalista com a alternativa a Alberto Fabra

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha lamentat que el reglament de les Corts, tot i presentar-se com a candidat a president de la Generalitat, no li permeta plantejar en el ple de demà dimarts la seua “alternativa progressista de govern”.

“Així i tot aprofitarem la intervenció de 30 minuts que ens correspon per a fer palés que és possible realitzar des del govern de la Generalitat unes polítiques diferents de les que han caracteritzat la nefasta gestió del PP”, ha assegurat Morera.

La intervenció de Compromís s'estructurarà en dos eixos bàsics. El primer, “la necessitat de revertir la greu crisi institucional que ha suposat la implicació de l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, i membres del seu govern en la trama de corrupció Gürtel”. Per a Morera “superar aquesta situació passa per regenerar la democràcia amb una sèrie de mecanismes que augmenten la transparència en la gestió dels recursos públics i eviten l'ús partidista que realitza el PP de les institucions que governa”.

El segon eix recolzrà sobre el “canvi del sistema productiu després que haja quedat demostrat amb aquesta crisi el fracàs de les polítiques econòmiques del PP i del PSOE”, segons Morera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.