Política

política

Millor vol que Lloret es presenti com a acusació particular en els delictes

Considera que l'alcalde mostra una actitud passiva en temes de seguretat

El Moviment Independent de Lloret (Millor) proposa que es creï un departament jurídic que es presenti “a totes les causes com a acusació particular en nom de l'Ajuntament” en els casos de delinqüència. Millor considera, en un comunicat, que l'equip de govern mostra una actitud passiva pel que fa a la seguretat. “L'alcalde de Lloret no mostra que tingui cap voluntat immediata de solucionar un problema que es mereix la màxima dedicació”, afirma el comunicat.

Per Marc Fuertes, portaveu de Millor, l'assassinat d'Andrew Milroy no va ser “un fet aïllat”, com va dir l'alcalde –Romà Codina–, i exposa que a principis d'aquesta setmana hi va haver “un altre cas de ganivetades”, aquest cop a la platja, que va acabar amb un home que volia evitar un robatori a l'hospital de Blanes.

Fuertes manté que la seguretat a Lloret és “insuficient” i creu que els 800.000 euros que s'ingressaran de més de l'Estat pel creixement de la població s'haurien de dedicar a seguretat. Tampoc entén que l'informe per poder instal·lar càmeres, demanat a la policia, no estigui a punt fins al setembre. Fonts de la policia, però, van argumentar que la normativa legal de videovigilància és “molt restrictiva”, i que és “inviable” per aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.