Política

Nou atac ultra contra la seu de Compromís

La formació retira les seues crítiques a la inacció de la Delegació del govern espanyol

La Coalició Compromís ha denunciat un nou atac, el tercer, per part d'un grup ultra a la seua seu, al carrer del Comte Trénor de València. Els violents han llançat abundant pintura sobre els vidres del local que exhibeixen fotografies de Joan Ribó, Mònica Oltra i Enric Morera. Representants de la formació han procedit una denúncia davant la policia.

Segons ha informat Compromís, les càmeres exteriors de videovigilància dels Corts Valencianes, situades a escassos metres de la seu de la coalició, han enregistrat l'atac, on és distingeixen dos individus.

“Compromís està sent objecte continuat de la violència feixista com també ho fa palès el boicot a la presentació del llibre de Vicent Flor, Noves glòries a Espanya, en què també participava la diputada Mònica Oltra”, recorden des de la coalició.

“Desgraciadament la impunitat de què gaudeixen els grups d'extrema dreta en el nostre país és absoluta i així ho hem traslladat en diverses ocasions a la Delegació del govern espanyol sense que fins ara ens hagen fet cas. És incomprensible que la Delegació no reconega el que està passant i adopte mesures per què els responsables dels delictes d'odi siguen perseguits amb tota la força de la llei fins aconseguir eradicar esta lacra de la nostra societat”, ha declarat Oltra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.