El PSC de Sabadell acusa CiU de retratar els seus regidors davant de l'ajuntament

El portaveu del grup municipal del PSC, Joan Carles Sánchez, va adreçar dilluns una carta a la regidora de CiU Lourdes Ciuró en què li preguntava per unes fotografies que suposadament havia fet als edils socialistes amb un telèfon mòbil: «Divendres passat, dia 18 de setembre, cap a les 17.45 h, alguns regidors i regidores del nostre grup municipal es trobaven a la plaça de Sant Roc, davant de l'ajuntament, i van veure sorpresos com vostè els feia fotografies.» Per cloure la breu missiva, Sánchez li demanava «la finalitat» de les imatges, ja que no es tractava «de cap acte públic».

L'episodi s'emmarca en la tensió entre el PSC i l'oposició arran de les denúncies d'ICV-EUiA sobre el complex de pisos tutelats de Sant Oleguer, ja que els fets denunciats pels socialistes van ocórrer després de la reunió extraordinària d'una comissió sobre l'afer, quan un nombrós grup de regidors del govern xerrava a les portes del consistori. El portaveu de CiU, Carles Rossinyol, va respondre ahir a Sánchez amb una altra carta en què assegurava que desconeixien a quines fotografies es referia perquè Ciuró no n'havia fet cap. Rossinyol lamentava que «aquests desafortunats comentaris posen de manifest una greu desconfiança» cap a CiU, i va donar per «greument malmesa» la relació amb els socialistes fins que es disculpessin. Al cap d'una estona, Sánchez va tancar la polèmica excusant-se pel malentès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.