ERC de Tordera rebutja de ple l'augment del peatge quan s'allargui la C-32

ERC de Tordera ha mostrat el seu rebuig a la intenció de la Generalitat de permetre l'augment del peatge de la C-32 quan s'enllesteixin les obres de perllongament entre Palafolls i Tordera. El portaveu del grup municipal, que comparteix el govern local amb CiU, Bernat Costas, ha constatat en un comunicat que la proposta d'apujar el peatge de Santa Susanna fins a un 30% «és inacceptable». «L'ofec dels peatges al Maresme fa massa dècades que dura i la condemna permanent a què se sotmet la ciutadania de l'Alt Maresme amb un peatge abusiu i una N-II inútil no pot perllongar-se més temps», assenyala el regidor. La formació republicana considera que l'encariment del peatge no està justificat i denuncia que «és un incompliment dels acords assolits amb el territori per a la prolongació de la C-32». A més, Bernat Costas hi afegeix que «és un fre a l'economia de la zona i va en contra dels acords de reducció de peatges subscrits al Consell Comarcal del Maresme i al Parlament de Catalunya».

De fet, el Consell Comarcal ja va anunciar a principis d'any que s'havien obert negociacions amb el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, perquè els maresmencs obtinguessin descomptes en els peatges de la C-32, després de tants anys d'haver-los de suportar. Els representants de l'ens comarcal confiaven que l'acord possibilitaria que les bonificacions es poguessin aplicar en el decurs del 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.