Trias i Marigó s'insulten al final del ple de Blanes

S'acusen mútuament de «dictador» i de «feixista»

L'incident verbal va tenir lloc un cop acabat el ple, ja en el període d'intervenció de les persones del públic. Trias va voler expulsar un habitual de la sala perquè va considerar inadequat el seu comportament. Com que no podia fer-ho perquè no hi havia policia a la sala, va comunicar-li que impediria la seva assistència en el proper ple. Aleshores, Marigó, molest ja per intervencions prèvies de l'alcalde, que va considerar «indignants», va intervenir: «Estic tip de senyors dictadors.» Trias no va trigar ni un segon a respondre el portaveu del PSC. «Adéu, senyor feixista», li va etzibar. En aquell moment, els socialistes estaven abandonant el seu lloc i s'asseien entre el públic.

Que faci ioga

Un cop acabat el torn de precs i preguntes del públic, Marigó va considerar que Trias havia «maltractat els ciutadans» i va qualificar l'actitud de l'alcalde d'«indignant» i de «pobre nivell polític». «L'alcalde està molt i molt nerviós i no sabem per què», va dir Marigó. El líder socialista va recomanar a Trias que «es relaxés». «Que faci ioga», va dir.

Incidents previs

Trias i Marigó han demostrat al llarg d'aquest mandat la poca simpatia que es tenen l'un a l'altre. El líder socialista ha arribat a qualificar Trias de «patètic» i «mancat de capacitat de lideratge». L'alcalde, per la seva banda, va arribar a afirmar que Marigó l'insultava en veu baixa en el els plens i que al líder del PSC «no li interessa» gens el poble.


ELS PROTAGONISTES

JOSEP TRIAS
alcalde de blanes
Va etzibar-li a Marigó un «Adéu, senyor feixista!» quan aquest abandonava el seu lloc, després d'haver-li dit que estava «fart de senyors dictadors»
JOSEP MARIGÓ
PORTAVEU DEL PSC
Visiblement molest pel comportament de l'alcalde en el tram final del ple, va titllar indirectament Trias de «dictador»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.