Lloret manté gairebé el mateix nivell d'ocupació hotelera de l'any passat

Lloret de Mar ha mantingut aquest any fins al mes d'agost aproximadament el mateix nivell d'ocupació hotelera que l'any passat, i ha registrat un augment de turistes dels estats espanyol, francès i belga. Segons Promotourist, en el període comprès entre els mesos de gener i agost Lloret va tenir una ocupació hotelera del 76,65%. Pel que fa al mes d'agost, el nivell es va situar al 96,6%, mentre que l'any passat l'ocupació va ser d'un 99,27%. En contrapartida a aquest lleuger descens d'ocupació, de 2,67 punts, durant aquest mes d'agost passat es va produir un augment de l'estada mitjana dels visitants. Aquest any la mitjana s'ha situat en 6,4 dies, mentre que l'any passat era força més baixa, 4,73 dies. L'augment del nombre de turistes espanyols, francesos i belgues, en comparació amb l'afluència de l'any passat, «demostra un canvi de comportament dels mercats emissors», segons Promotourist.

Pel que fa al mes de setembre, un mes que cada vegada té més importància en el període estival, també es va registrar una bona mitjana d'ocupació, que es va situar en el 71,8%. Pel que fa a les estades, van tenir una durada mitjana de 5,5 dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.