La Generalitat guardona el Patronat de Turisme per la difusió de la Costa Brava

La Generalitat entregarà la placa d'honor del turisme de Catalunya al Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb motiu de la commemoració del centenari de la Costa Brava. Aquesta distinció forma part dels guardons del turisme 2009, acordats ahir pel govern per tal de distingir la trajectòria dels professionals, les empreses i les entitats del sector que contribueixen al desenvolupament del turisme a Catalunya. L'empresari Jaume Soteras, president del Grup Soteras, rebrà la medalla d'honor del turisme de Catalunya. Els guardons es lliuraran el 3 de desembre en un acte al Palau de la Generalitat.

El Govern també reconeix amb medalles del turisme deu empresaris del sector. Entre els distingits hi ha Joaquim Marquès, propietari –entre d'altres– del càmping El Tucan de Lloret de Mar i Les Palmeres, de Sant Pere Pescador; Antonio Ruiz, responsable del Water World; Esteve Hugas, impulsor del sector turístic a Empuriabrava, i Josep Lloret Collell, que ha estat director durant 29 anys del festival de músiques de Torroella de Montgrí.

Pel que fa als diplomes turístics, s'atorguen a Viatges Alegret, l'hotel Llafranc i la Masia Mas Fuselles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.