Les confraries de Llançà i Blanes també subhastaran el peix per internet

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols va presentar ahir un sistema que permet seguir la subhasta del peix de les llotges a través d'internet. El projecte, que és pioner, ja es va instal·lar fa dos anys a la confraria de pescadors de l'Escala. Durant l'acte es va fer públic que, a part de Sant Feliu de Guíxols i l'Escala, pròximament s'afegiran a aquesta iniciativa tecnològica les confraries de pescadors de Llançà i Blanes.

Aquest sistema permet que peixateries, restaurants, majoristes i minoristes dels municipis puguin optar a la subhasta de les llotges a través d'internet. Els usuaris es connecten a través d'una clau d'accés i un usuari a una xarxa privada a la qual poden comprar en directe i en temps real el peix que se subhasta a les llotges. Això permetrà que els usuaris d'arreu dels municipis puguin entrar a subhasta a qualsevol llotja que tingui aquest sistema. Això possibilitarà l'augment dels compradors, la varietat d'espècies de la compra i la comoditat de no haver-se de desplaçar físicament a les confraries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.