Calella explicarà al desembre el pla de ruta del turisme del futur

Amb el títol Calella emprèn, la ciutat organitzarà el 4 de desembre una jornada de «debat, reflexió i treball sobre economia i ciutat» que substitueix la desapareguda Nit de l'Empresari. Aquest acte, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica, permetrà conèixer els esperats resultats del pla d'acció local de turisme en què han treballat des de fa mesos tant el mateix Ajuntament com l'Associació Turística de Calella (ATC). Aquests resultats mostraran les estratègies que emprendrà el municipi en matèria de turisme, el seu principal motor econòmic. En aquest mateix àmbit es presentarà un nou disseny de «marca pròpia» de ciutat que l'ha de singularitzar davant d'altres destinacions. En l'activitat també hi participarà un expert en màrqueting, Josep Chias, que parlarà precisament de la importància de disposar d'una marxa pròpia.

La jornada Calella emprèn es clourà amb un seguit de reconeixements a diverses empreses locals que han destacat en àmbits com ara la responsabilitat social empresarial o la implantació de mesures d'eficiència mediambiental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.