La Challenge va deixar a la comarca del Maresme un impacte econòmic superior als sis milions d'euros

El primer triatló internacional Challenge Costa de Barcelona Maresme, celebrat a l'octubre, va suposar per a la comarca un impacte econòmic superior als sis milions d'euros. Aquesta és la principal conclusió d'un estudi realitzat des del Centre de Recerca en Turisme del Maresme, que depèn del Consell Comarcal i que ja es va fer durant la prova de la mitja triatló el maig passat. Segons el document, basat en els resultats de 405 enquestes realitzades a esportistes que van pernoctar al Maresme amb motiu de la prova esportiva, el 60% provenien de fora de l'Estat, 5 de cada 10 venien amb la família i el 66% van gastar més de 50 euros al dia. D'aquesta despesa, el 54% va anar destinada a la restauració; el 36%, a les compres, i només un 5%, a la cultura.

Altres dades destacables de l'estudi parlen d'un visitant tipus de la Challenge Costa de Barcelona Maresme que va pernoctar a la comarca més de tres dies (81%), que ha trobat la destinació millor del que esperava (88%) i que la recomanarien com a lloc de vacances (86%).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.