Cala Gogó de Calonge ja és supercàmping

El càmping Cala Gogó de Calonge ha obtingut l'ADAC Superplatz 2010. Aquest distintiu de qualitat, que atorga la prestigiosa guia de càmpings ADAC, és el màxim reconeixement que un càmping europeu pot obtenir, segons l'Automòbil Club alemany. La categoria Superplatz solament s'atorga als càmpings que superen els més exigents requisits pel que fa a instal·lacions i serveis (supermercat, restauració, piscines, bars, etc.), i també per la valoració dels serveis sanitaris, les activitats d'animació organitzades i la qualitat de les parcel·les.

Cala Gogó s'afegeix així al selecte grup de càmpings Superplatz i es converteix en un dels tres càmpings de la Costa Brava amb aquesta distinció, juntament amb Laguna de Castelló d'Empúries i Las Dunas de Sant Pere Pescador. Catalunya disposa ja de vuit dels nou supercàmpings de l'Estat espanyol, cinc dels quals són tarragonins.

El càmping Cala Gogó ja constava com a recomanat per ADAC, com un dels càmpings de millor qualitat d'Europa, però ara ha fet un pas més i ha obtingut el màxim distintiu.

Compromès amb la qualitat de les instal·lacions i del servei, i també amb el medi ambient, el càmping Cala Gogó està reconegut, entre altres organismes, per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola; per la Generalitat, que li va atorgar l'etiqueta ecològica Garantia de Qualitat Ambiental, i premiat per la Cambra de Comerç en la categoria Turisme i sense oblidar la distinció ecològica atorgada per Holidaybreak, un dels majors majoristes de viatges europeus.

Qualitat reconeguda a Europa

El premi va ser lliurat divendres passat pel vicepresident d'ADAC, Herr Max Stich, a Albert Barrachina, director de Cala Gogó, durant el transcurs de la Fira CMT d'Stuttgart, a Alemanya, davant la presència de la majoria dels representants dels càmpings més importants d'Europa. Barrachina es mostra «orgullós» per aquesta distinció, que suposa «el reconeixement d'una feina feta des de fa molts anys». «Ara toca treballar per continuar donant el mateix servei i mantenir aquest segell de qualitat», assegura el director.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.