Serhs preveu doblar la gestió hotelera abans de cinc anys i arribar als 30 hotels

El Grup Serhs va anunciar ahir el pla d'expansió que preveu pels propers cinc anys. Dels onze hotels que gestiona ara –8 en propietat i 3 en règim d'explotació– vol passar a tenir-ne una trentena. L'àrea d'hotels d'aquest grup maresmenc apostarà per gestionar centres que s'englobin dins de dos apartats: urbans o de platja en grans ciutats o bé en destinacions turístiques reconegudes. En la presentació del pla de negoci, els dirigents del grup van destacar l'explotació d'un hotel de cinc estrelles a Petra (Jordània), que s'inauguraria a principis del 2012.

Ramon Bagó, president del Grup Serhs, va destacar que l'empresa està preparada, tot i la crisi, per créixer i absorbir altres hotels (estatals i a l'estranger, urbans i costaners, d'entre 3 i 4 estrelles i de més de 100 habitacions), que es van edificar durant «la bogeria de la construcció». «Estem molt ben situats per fer totes les gestions dels hotels, des del subministrament a l'explotació», va avançar.

Serhs és el primer grup turístic català i té 1.502 socis, un 42% d'aquests, treballadors i familiars. El 2008 va facturar 526 milions d'euros, amb un benefici brut de 9,6 milions. El balanç del 2009 el presentaran el proper dia 22. Els vuit hotels en propietat són a Cardona, Sant Hilari, Arnes, Calella, Malgrat (2), Port del Comte i Natal (el Brasil), i els tres hotels en règim d'explotació són a Núria, Pineda i al campus de la UAB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.