La I Trobada de Viticultors i Cellers del Garraf, el 27 de febrer a Ribes

Sant Pere de Ribes serà el marc de la presentació de la Primera Trobada de Viticultors i Cellers del Garraf el dissabte 27 de febrer, a les nou del vespre. La trobada pertany al projecte Productes de la terra, promogut per la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. L'objectiu és posar en relleu els productes agroalimentaris de qualitat elaborats als municipis i amb característiques diferencials que contribueixen a establir una economia basada en el territori i la seva identitat; el projecte també vol consolidar una xarxa de comercialització i definir una marca uniforme de l'artesania alimentària i vinícola del massís. L'acte servirà un sopar amb una àmplia varietat de plats de la cuina mediterrània i més de trenta vins i caves del massís del Garraf al restaurant Soligó (carrer Racó, 6). L'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco i la regidora de Comerç, Gemma Gallego, presidiran la trobada. Els municipis participants al programa són Avinyonet del Penedès, Begues, Canyelles, Cubelles, Olesa de Bonesvalls, Olèrdola, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova. El Consell Comarcal del Garraf, la Diputació, l'Associació de Viticultors del Massís del Garraf, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el restaurant Soligó col·laboren en la iniciativa. Les persones que vulguin assistir a l'acte han de fer la reserva al telèfon del restaurant, 93 896 27 77.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.