Els expositors continuen fidels a la Fira del Ram de Tordera tot i la crisi

El conseller Jordi Ausàs valora la mostra i en lloa el paper vertebrador

La Fira Mercat del Ram suma més d'un centenar d'expositors que després de trenta-tres anys continuen apostant per l'aparador del parc Prudenci Bertrana de Tordera per vendre els seus productes. La part més econòmica de la fira multisectorial aguanta, doncs, amb bona salut l'envestida de la crisi i aquest any també presenta novetats com ara la nova tecnologia dels cotxes elèctrics o els sistemes d'alarmes intel·ligents. El recinte també disposa d'un espai important dedicat a l'artesania i a l'alimentació, i posa especial interès a mostrar al visitant la intensa activitat del seu teixit social amb estands de diferents associacions i grups locals. En aquest sentit, a banda de la vela que servirà d'escenari per a tot tipus de concerts i tallers, també s'ha habilitat una pista de patinatge on, a banda de l'hoquei sobre patins –un dels esports estel·lars del municipi–, també es faran altres pràctiques esportives.

El convidat d'aquest any a inaugurar la Fira del Ram va ser el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, que amb una puntualitat britànica va tallar la cinta d'accés al recinte firal. Va presidir una comitiva encapçalada per l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia (CiU), i el regidor de la Fira, Bernat Costas (ERC), que va visitar la mostra al mateix temps que s'aturava a conversar amb els expositors. Durant els parlaments, Ausàs va destacar la importància d'una trobada «que desenvolupa un important paper de cohesió i vertebració social alhora que mostra ell bo i millor tant de l'economia local com de l'activitat de les seves entitats». Tant Joan Carles Garcia com Bernat Costas van agrair la confiança dipositada pels expositors «sobretot en un temps com els que ens toca viure» i van convidar els presents a gaudir de totes les propostes que omplen el cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.