El Consell Comarcal de la Ribera s'incorpora al viver d'empreses de Flix

El president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Bernat Pellissa, i el conseller delegat de Flix Gestió d'Iniciatives Econòmiques, Pere Muñoz, han signat un conveni de col·laboració a través del qual l'ens comarcal s'incorpora al consell d'administració del viver d'empreses de Flix. Concretament, el Consell aportarà 12.000 euros anuals i posarà a disposició del viver flixanco l'equip de dinamització econòmica de l'ens, mentre que Flix Gestió d'Iniciatives Econòmiques cedirà un despatx de la instal·lació per a l'ús del personal del Consell.

Muñoz ha subratllat el valor de l'entrada del Consell Comarcal al viver: «Per nosaltres és molt important que l'ens comarcal entri al consell d'administració del viver, que tingui veu pròpia i aporti alternatives. En un moment en què l'economia ens obliga a treballar entre municipis i administracions», ha dit el conseller delegat del viver d'empreses de Flix, el qual ha recordat també que la majoria de consells comarcals formen part dels vivers d'empresa locals. Per la seua banda, Pellissa ha qualificat d'«històric» el conveni.

El centre d'empreses la Ribera es va posar en marxa fa cinc anys com a resposta a la necessitat de reindustrialització de Flix, que té focalitzada l'activitat econòmica al polígon químic d'Ercros. Amb aquest viver es pretén diversificar l'economia del nord de la Ribera d'Ebre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.