A la demarcació calen més infraestructures per especialitzar-se en viatges d'incentius

A les comarques gironines calen més infraestructures per especialitzar-se en viatges d'incentius i reunions de petit format, segons va assegurar ahir Raimond Torrents, director gerent de Torrents & Friends, en les jornades que es van celebrar ahir a Olot i que van ser organitzades pel Girona Convention Bureau de la Cambra de Comerç de Girona. Segons Torrents, per celebrar aquest tipus d'esdeveniments es busca cada vegada més «la proximitat» i, per tant, Girona estarà més ben situada quan tingui el TAV. Les jornades d'ahir eren la primera de quatre que organitza la Cambra i que se celebraran a Girona, l'Escala i a Lloret de Mar.

Segons l'estudi publicat pel Girona Convention Bureau, dels 929 esdeveniments celebrats a les comarques gironines, 486 van ser reunions de menys de 50 delegats, un 52,31%, amb un total de més d'11.000 assistents.

Per Pere Reixach, membre de la comissió de Turisme de la Cambra de Girona, aquestes xifres demostren la importància que tenen en el conjunt de la demarcació les reunions de petit format.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.