Dos gironins i una empresa de Celrà, guardonats amb les medalles al treball

La Generalitat va acordar ahir concedir la medalla President Macià 2010 a 23 persones destacades del món empresarial i econòmic català per la seva dedicació, constància i esperit d'iniciativa en el treball. Entre els guardonats amb la medalla President Macià hi ha l'empresari gironí de la fusta artesanal i propietari de la Fusteria Colls, Pere Colls Carbó «per la seva emprenedoria i treball constant en el sector de la fusteria artesanal» i l'exalcaldessa de Blanes, M. Dolors Oms Bassols, «una de les primeres dones alcaldesses» per la «seva capacitat de lideratge i el seu compromís amb la millora de la situació dels discapacitats a través de fundacions». Pel que fa a l'empresa dedicada a la fabricació de productes químics i farmacèutics Esteve Química amb seu a Celrà rebrà la placa al treball President Macià en reconeixement a l'esforç «per tal d'evitar riscos i garantir la seguretat i la salut dels seus treballadors».

Les plaques i medalles al treball President Macià, creades el 1938, volen recompensar tant treballadors com empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l'economia catalana.

Entre els guardonats hi ha Isak Andic, cofundador del grup de moda Mango; Ramon Condal, fundador i director general dels supermercats Condis; la model, actriu i empresària Teresa Gimpera, la dissenyadora Sita Murt, establiments Viena i Ercros Industrial, SA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.