Els vaixells de creuer d'una altra naviliera faran escala al port de Palamós el 2011

El port de Palamós ha aconseguit que, amb vista al 2011, una altra companyia naviliera hi faci escala, l'MSC. El port, que pel 2011 ja té 17 escales programades, s'ha situat en segon lloc entre els ports catalans que reben vaixells de creuer. Aquest 2010 han d'arribar a la ciutat de Palamós uns 36.000 turistes procedents del passatge d'aquests vaixells de creuer, i s'hi faran en total 38 escales, segons explicava ahir el secretari per a la Mobilitat i president de Ports, Manel Nadal.

Nadal, l'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés; el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera, i el president del Patronat de Turisme Girona Costa Brava van signar ahir a Palamós un conveni de col·laboració per impulsar la captació de més línies de creuer a la ciutat. El conveni està dotat amb 24.000 euros de la Generalitat; 4.000 de la Cambra de Comerç i 6.000 de les altres institucions. L'objectiu és promocionar el turisme a la Costa Brava i a la ciutat de Palamós, el port de la qual ja se situa en el segon lloc entre els ports catalans als quals arriben vaixells de creuer.

Amb l'acord es vol fidelitzar el turisme de creuer, a més de captar-ne més i consolidar el que ja hi ha. Entre les accions previstes hi ha la presència de les quatre institucions a la fira Seatrade Med, a Canes (França).

L'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, va dir que la ciutat continuaria anunciant les arribades de vaixells de creuer, ja que atreuen la gent, i també el servei de bus gratuït des del port al centre.

Després de la signatura del conveni, Manel Nadal ha lliurat una mètopa al capità del vaixell Thomson Dream, el tercer que fa escala al port empordanès aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.