El preu dificulta que els productes locals entrin als menjadors escolars

El preu és una de les principals dificultats per al sector agroalimentari català a l'hora de competir amb productes que «vénen de fora» i això també dificulta «l'entrada d'aquests productes als menjadors escolars». Aquesta va ser una de les conclusions que es van treure ahir en el decurs de la jornada Alimentació amb productes locals a les escoles, que es va fer a Fornells de la Selva i a la qual van assistir productors, Ampes, empreses de càtering de Girona i Barcelona, responsables de consells comarcals, a més de responsables d'Educació i Salut.

El director del Departament d'Agricultura a Girona, Josep Guix, es va mostrar satisfet per «la molta participació en l'acte», i va explicar que l'objectiu de la jornada era el d'«apropar als productes els possibles clients, que són els menjadors escolars» perquè «ho demanen els pares i els mestres i perquè al final el que tots volem és que arribi un bon producte a les escoles».

En el decurs de l'acte es van realitzar diferents xerrades, com ara la que va fer Isabel Ginés, de la Central Gironina de Productes Ecològics, i la de l'Escola CEIP Bruguera de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.