El projecte «Laboratory d'idees» guanya el concurs pel disseny d'una casa en la Fira de Mostres de Girona

Els decoradors Josep Maria Coll, Carles Margarit i Lluïsa Soler seran els encarregats de materialitzar una casa per a un artista, que es podrà veure en la pròxima Fira de Mostres de Girona, del 28 d'octubre a l'1 de novembre. El seu projecte, Laboratory d'idees, ha guanyat el concurs convocat pel Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d'Interiors de Girona, entre la vintena de propostes presentades. Aquest concurs es va fer arran d'un acord entre Fira de Girona i el col·legi, amb l'objectiu de potenciar l'espai de decoració i disseny d'interiors en la pròxima edició del saló.

El jurat ha valorat que es tracta d'una proposta «arriscada, diferent i divertida». El projecte introdueix diversos conceptes innovadors per facilitar el paral·lelisme entre treballar i viure en un mateix espai. A partir de materials reciclats, s'introdueixen mobles modulats i polivalents. També s'introdueix un autorecurs d'alimentació, amb una zona destinada a l'hort. L'empresa Construcciones Rebugent serà l'encarregada d'executar el disseny.

En la categoria d'estudiants, el projecte guanyador és L+WxE, de Jordi Raurell, que ofereix la possibilitat de viure, treballar i exposar en un mateix espai. El projecte es podrà veure amb una maqueta en la Fira de Mostres.

Per aspirar a guanyar el concurs, de disseny d'un espai interior d'uns 45 metres quadrats, el projecte havia d'estar inspirat en un ús sostenible de materials. Es van establir dues categories, una per a professionals i una per a estudiants d'interiorisme de l'Escola d'Art d'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.