Economia

Caixa Girona mantindrà l'obra social El president de Caixa Girona veu l'operació amb «la Caixa» com la millor opció i creu que es mantindrà l'obra social i la major part d'oficines i treballadors

El president de Caixa Girona, Manel Serra, considera que l'operació per fusionar-se amb «la Caixa» és la millor opció per a l'entitat gironina i creu que hi ha espai per mantenir la major part d'oficines i de treballadors. En declaracions exclusives a Televisió de Catalunya, Manel Serra va explicar que la de «la Caixa» és l'opció més convenient «per als impositors, que tenen la seguretat que el seus estalvis estan en molt bones mans», però també per als empresaris gironins. «El sector empresarial veurà augmentada la capacitat per demanar crèdits», va explicar el president de Caixa Girona, que hi afegia que «per descomptat» també és una bona proposta per als treballadors de l'entitats gironina. Serra també assegura que es mantindrà l'obra social de Caixa Girona. El president haurà d'esperar fins demà per veure si el consell d'administració de l'entitat gironina dóna el vistiplau a l'operació. Divendres l'anunci d'aquesta fusió va sorprendre alcaldes, empresaris i polítics, que van mostrar el seu temor a la pèrdua d'identitat, tot i que també admeten l'obligatorietat de la decisió.

Per part seva, els treballadors de l'entitat d'una banda reclamen que se'ls equipari els sous amb els empleats de «la Caixa», però es mostren preocupats per la duplicitat d'oficines, segons van dir ahir representants de CCOO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.