Economia

El port de Palamós rebrà aquest juny set vaixells de creuer amb 1.438 passatgers

El Thomson Dream, amb 1.438 passatgers i 628 tripulants, va fer ahir la primera escala de les set previstes al port de Palamós per aquest mes. El vaixell de creuer de la companyia Thomson Cruises ja ha fet tres escales a Palamós i està previst que al llarg d'aquesta temporada en faci deu més. El vaixell té una eslora de 342 metres, una mànega de 29 metres, un calat de 7 metres i un registre brut de 54.763 tones. Va arribar a les vuit del matí procedent del port d'Ajaccio (Còrsega) i va salpar a la tarda cap a Palma.

En el transcurs d'aquest mes de juny, faran escala a Palamós els vaixells de creuer següents: Thomson Dream, Seabourn Legend, Thomson Destiny, amb dues escales, i Le Ponant, amb tres escales més. Aquests vaixells portaran a Palamós uns 4.700 passatgers i 1.900 tripulants. Si aquestes xifres s'afegeixen a les del maig, quan acabi el juny ja hauran arribat a Palamós un total d'11.000 passatgers i 4.500 tripulants.

Mentrestant, segons Ports de la Generalitat es continuen portant a terme accions per promoure l'activitat de creuers com l'assistència del representant del port de Palamós a l'assemblea de Medcruise, a Constanta (Romania).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia