Economia

La plantilla de Delphi de Sant Cugat farà aturades contra l'ERO

Els treballadors de la planta que Delphi té a Sant Cugat del Vallès faran quatre hores de vaga per torn durant els pròxims quatre divendres. La plantilla ha donat suport a les mobilitzacions plantejades pel comitè d'empresa com a protesta per l'expedient de regulació que la direcció de la multinacional va presentar la setmana passada per acomiadar 66 empleats. En les assemblees celebrades des de divendres passat, la plantilla ha votat massivament a favor de fer, entre altres mesures de pressió, aquestes aturades de la producció els dies 11, 18 i 25 de juny i el 2 de juliol.

La UGT, que ha rebutjat aquest ERO, va indicar ahir que «no té cap sentit» presentar una mesura d'aquest tipus, quan hi ha alternatives regulades per conveni per pal·liar l'excedent en alguns departaments que al·lega la multinacional. Aquest sindicat considera que aquest expedient «no està justificat, és innecessari i del tot desproporcionat». CCOO va lamentar que la direcció no s'hagi assegut a negociar amb el comitè mesures no traumàtiques davant el suposat excedent de treballadors indirectes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia