Economia

Lloret aplega 200 professionals d'arreu del món en una fira de turisme de reunions i incentius

L'esdeveniment reuneix expositors de tot l'Estat i compradors de 22 països

L'alcalde de Lloret va inaugurar ahir a primera hora del matí al Palau de Congressos de l'hotel Evenia Olympic Resort aquesta fira de turisme empresarial, que reuneix uns dos-cents professionals de fins a 22 estats del món, que estan interessats a acollir o organitzar estades de negocis, viatges d'incentius, congressos i esdeveniments.

En la fira hi participen empreses de països tan variats com Finlàndia, Rússia, les Filipines, Polònia i Suïssa, que estan interessades a organitzar aquest tipus de trobades o bé en són usuàries, i que durant aquesta cita es podran posar en contacte amb seus de turisme empresarial com ara Lloret, Girona, València, Saragossa i Terol.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Francesc Oliva, va explicar ahir que l'objectiu de la fira és «situar-se en aquest mercat i que la competència vegi que Lloret està preparada per acollir turisme empresarial».

La fira aplega expositors d'arreu de l'Estat, compradors que han vingut de diferents països i premsa local, nacional i també estrangera especialitzada en el turisme de congressos i esdeveniments.

Primer cop en quinze anys

La MITM, inaugurada ahir, es du a terme per primer cop a Lloret, municipi que fa menys d'un any que es va organitzar com a seu d'aquesta mena de trobades. Aquesta, però, és la catorzena edició de la MITM, que té quinze anys d'antiguitat i està destinada a posar en contacte empreses i organismes amb els clients, que són convidats per l'organització després d'un rigorós procés de selecció. Seguint les sol·licituds dels expositors i els compradors, la MITM programa fins a un màxim de vint cites de vint minuts, cadascuna per estand individual o compartit. També es deixa temps lliure per fer cites addicionals fora d'agenda.

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo (CiU), va declarar ahir durant la inauguració que si els pot «ajudar a captar turisme de reunions serà un èxit». A més de posar en contacte destinacions i empreses del sector, els participants de la fira visiten la vila per conèixer de primera mà tot el que pot oferir la destinació. Ahir, per exemple, van ser als jardins de Santa Clotilde i van fer una volta en vaixell per la costa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia