Economia

Treball subvenciona ATO amb 50.000 euros per un curs

La consellera de Treball, Mar Serna, va visitar ahir al matí l'empresa de llet ATO de Vidreres i va lliurar els diplomes de formació en procés de llet a les 13 persones –10 homes i 3 dones– que han acabat un curs de formació en aquesta empresa, subvencionat amb 50.490 euros a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). A l'acte també va assistir l'alcaldessa de Vidreres, Ruth Rosique, i el director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel.

Aquesta és la tercera vegada que ATO participa en el programa «adreçat a la realització d'una formació destinada a la capacitació professional de les persones treballadores en situació d'atur». Les empreses que sol·liciten aquesta mena de subvencions es comprometen a contractar un mínim del 60% de les persones participants en el curs. El contracte de treball ha de tenir una durada no inferior als sis mesos.

El Departament de Treball ha destinat, mitjançant el SOC, 3,5 milions d'euros al programa Forma i contracta per a les empreses que sol·liciten la subvenció per fer formació amb compromís de contractació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia