Indo estudiarà alternatives per evitar l'ERO temporal a la fàbrica de Tortosa

La multinacional Indo va acceptar ahir la proposta dels sindicats d'estudiar alternatives a l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal, que fa unes setmanes va presentar al Departament de Treball. Per això que Treball ha prorrogat deu dies el període de negociació de l'ERO. «L'empresa ha canviat d'actitud i ara està disposada a parlar d'alternatives que no impliquen la suspensió temporal de contractes de la plantilla», va dir el secretari general de CCOO a l'Ebre, Josep Casadó, després de la reunió que els sindicats i la direcció d'Indo van mantenir ahir als serveis territorials de Treball. De la mateixa manera que la setmana passada una trentena de treballadors es van concentrar davant els serveis territorials de Treball per pressionar el govern a no acceptar l'ERO.

Els delegats sindicals d'Indo i l'empresa es reuniran dimarts de la setmana que ve per concretar quines mesures es poden emprendre per reduir despeses per la baixada de les vendes. Una davallada que segons l'empresa és d'un 30% i que els sindicats redueixen a un 6%. Si finalment s'arriba a un acord entre les dues parts, es retirarà l'ERO de 70 dies per a 37 treballadors, gairebé tota la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.