Platges guardonades

Les platges de Lloret i de Fenals de Lloret de Mar són les úniques de la Costa Brava que han obtingut la certificació Q de qualitat, que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Aquest 210, la platja de Lloret ha rebut també la distinció Ecoplayas, bandera que garanteix l'aposta per uns serveis mediambientalment sostenibles.

Però aquest no és l'únic guardó de les platges lloretenques, perquè enguany, les platges de Lloret i Fenals també han estat guardonades novament amb dues banderes blaves, atorgades per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

Entre l'oferta familiar de Lloret hi ha llocs clau destinats als nens i adolescents, però també per a adults. Entre aquests espais, hi ha el parc aquàtic Water World, amb atraccions orientades a públics de totes les edats; Arbreaventura, un parc d'activitats a l'aire lliure destinats a públics d'entre 3 i 99 anys; Bowling Lloret, destinat a tota la família, i el parc temàtic Gnomo Park, pensat especialment per a nens.