Economia

la roca del vallès

El petit comerç no vol que la Roca del Vallès sigui nomenat municipi turístic

La Fundació Comerç Ciutadà creu que s'hi cometria un frau de llei i que només es fa per obrir La Roca Village en diumenge

CCOO també s'hi oposa

La Roca del Vallès ja ha iniciat els tràmits per ser considerat municipi turístic i la mesura no ha agradat ni a una part de la plantilla ni al sindicat CCOO ni al petit comerciant, que hi veu una maniobra per poder obrir també els diumenges el centre comercial de botigues de fabricant La Roca Village, que ara ja obre la resta de dies de l'any. Per a la Fundació Comerç Ciutadà, que aplega el petit comerciant dels centres urbans de Badalona, Figueres, Granollers, Sabadell, Terrassa i Mataró, entre d'altres, la petició de l'Ajuntament d'esdevenir municipi turístic “respon tan sols a les pressions de l'operador del centre comercial i no a les peticions de la ciutadania de la Roca”. Per l'entitat, la mesura perjudicarà el comerç i els serveis de proximitat i l'obertura en festiu d'aquesta gran superfície “suposa un frau de llei”. Qui no veu tampoc amb bons ulls aquesta proposta és el sindicat CCOO i part dels treballadors del centre comercial, que creuen que les seves condicions laborals empitjoraran si també han de treballar els diumenges. L'Ajuntament ha justificat la proposta per la proximitat del circuït de Montmeló i pel seu parc arqueològic, entre d'altres. Per Comerç Ciutadà, això pot donar peu que altres municipis segueixin l'exemple.

LA XIFRA

308
dies
ha obert el centre comercial La Roca Village al llarg de l'any 2010 i el 2011 obrirà 306 dies dels 365.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.