Economia

girona

Les oficines de La Caixa, saturades perquè han fet 34.000 llibretes en 2 dies

Les actualitzacions han coincidit amb l'inici d'any i l'inici de mes, que és quan hi ha molts més clients a les entitats per fer-hi operacions

Les oficines de La Caixa s'han saturat perquè en dos dies els treballadors de l'entitat han hagut d'actualitzar unes 34.000 llibretes de l'antiga Caixa Girona, de les quals 18.000 van ser el primer dia. Si a això, s'hi ha afegit “l'efecte estacional” –que és principi d'any i que és principi de mes – i que “sempre hi ha molts més clients a les oficines”, el resultat ha sigut nombroses cues i queixes entre els clients. “Hi ha pocs treballadors i, com que no dominen el nou sistema informàtic, tarden molt a fer algunes operacions”, asseguraven ahir alguns clients.

Els responsables de l'entitat mantenen ahir que el canvi de llibretes “està funcionant amb tota normalitat” i que el problema només és que en aquestes dates tradicionalment “hi ha més gent del que és normal a les oficines”. “I és per això que, pensant en els clients, a molts se'ls ha fixat dia i hora per donar-los assessorament personalitzat i perquè la integració sigui més àgil”, van dir. Segons l'entitat, els antics clients de Caixa Girona tenen “més del doble d'oficines que abans” –de les 130 antigues oficines han passat a tenir-ne prop de 300– i, per tant, “les operacions estan repartides”. La Caixa compta amb uns 1.000 treballadors i 500 caixers automàtics.

LA XIFRA

500
caixers automàtics
té La Caixa
, prop de 300 oficines i uns 1.000 treballadors a les comarques gironines.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.