Economia

El sector turístic gironí presenta novetats i es promociona a Fitur

El sector turístic gironí participa a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, amb espais integrats dins l'estand de Catalunya per promocionar i presentar novetats de l'oferta turística global de la Costa Brava i el Pirineu de Girona 2011. La fira, que s'inaugura avui i es clourà diumenge, compta amb 9.500 expositors procedents de 170 països.

De les comarques gironines hi participen nou entitats i empreses, a més del Patronat de Turisme Costa Brava Girona que representa el conjunt de les destinacions turístiques gironines. A l'espai Costa Brava, el patronat comparteix emplaçament amb Castell-Platja d'Aro i ha situat una pantalla tàctil des de la qual el visitant pot navegar pel portal de la destinació i realitzar reserves de serveis turístics en línia. Lloret de Mar i Blanes ocupen un espai propi diferenciat dins la zona Costa Brava.

L'espai Pirineus de Catalunya, integra la marca Pirineus de Girona i els municipis de Puigcerdà i la Vall d'en Bas, els consells comarcals de la Cerdanya i el Ripollès i l'estació d'esquí i de muntanya Vall de Núria, entre d'altres.

Des d'ambdós espais s'oferirà material informatiu i promocional sobre l'oferta turística de la zona, així com de cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, turisme nàutic, gastronomia i esquí, entre d'altres. Durant aquests dies hi ha prevista la presentació de la certificació de Sant Antoni de Calonge com a Destinació de Turisme Familiar; les rutes electròniques (E-rutes) de les Vies Verdes de les comarques de Girona; el nou web turístic Castell-Platja d'Aro i els nous itineraris de senderisme a l'entorn de la ciutat de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.