Economia

Amposta

El nou centre comercial d'Amposta encara funciona sense llum

Els veïns de la zona s'han queixat pel soroll del generador, que treballa nit i dia

Les obres de la tercera fase estan aturades perquè l'empresa ha plegat

Un mes i mig després de la inauguració oficial el nou centre comercial Futuro Ciudad Amposta encara funciona sense estar connectat a la xarxa elèctrica i gràcies al suport d'un generador elèctric que està instal·lat a l'avinguda Aragonesa. Alguns comerciants han explicat que hi ha talls elèctrics sovint i no són els únics que es queixen de la situació. El soroll del generador elèctric, que funciona nit i dia, provoca molèsties als veïns de la zona i ahir el tema va arribar al ple municipal. Concretament, el portaveu del grup socialista, Antoni Espanya, va traslladar les queixes veïnals a la corporació i va preguntar fins quan s'allargarà aquesta situació. “Veïns i botiguers estan pagant les conseqüències de la mala planificació del govern municipal”, va etzibar el portaveu socialista. Per la seua banda, l'alcalde, Manel Ferré (CiU), va treure importància a les queixes en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), assegurant que la zona on hi ha les noves galeries comercials està encara poc habitada i va atribuir a la companyia elèctrica Fecsa el retard en la connexió, que podria trigar encara unes setmanes. En la mateixa línia es va manifestar Joan Ripollès, accionista de Futuro Ciudad Amposta, que es va mostrar confiat que el tema estiga resolt abans del 24 de febrer, dia que està prevista l'obertura de l'hipermercat Carrefour. Ara bé, fonts de Fecsa van atribuir el retard en la connexió a la mateixa empresa que no els va presentar tota la documentació necessària fins a la segona quinzena de gener, tot i que les galeries van inaugurar-se el 16 de desembre. “Des que es presenta la documentació, el tràmit administratiu dura un mes”, van explicar aquestes mateixes fonts.

Llicència comercial

D'altra banda, Ripollès també va assegurar ahir que les noves galeries, on s'han instal·lat una trentena de comerços, tenen tots els permisos en regla. En aquest sentit, va desmentir que el nou eix comercial obrís sense la corresponent llicència comercial, tal com va informar aquest diari l'endemà de la inauguració. Una informació que va confirmar l'aleshores director dels serveis territorials de Comerç a les Terres de l'Ebre.

LA DATA

24.02.11
Està prevista
la inauguració de l'hipermercat Carrefour. L'empresa confia tindre resolt el subministrament elèctric.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.