Economia

girona

Canvi d'estatuts perquè Escudero repeteixi mandat

La junta de la Federació d'Hostaleria aprova la modificació que aboleix el límit de temps per ser president

L'assemblea de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona va aprovar dilluns modificar els estatuts per abolir el límit de temps del mandat de presidència. Fins ara l'article 40 dels estatuts de la federació preveien dos mandats de quatre anys cadascun –un total de vuit–, i amb la modificació de l'article el president ho pot ser per temps il·limitat.

El suggeriment del canvi dels estatuts es va donar a conèixer per primera vegada el 14 de desembre de l'any passat en sessió ordinària i, segons un comunicat elaborat per la federació, van ser els presidents de les associacions d'hostaleria de l'Alt Empordà i Blanes, Lluís Fernández i Enric Portas, respectivament, i també el president del gremi de Lloret de Mar, Enric Dotras, els que ho van proposar.

Si no hi hagués hagut el canvi d'estatuts, Antoni Escudero hauria acabat el mandat el setembre d'aquest any 2011. “Van suggerir canviar els estatuts per tal que Antoni Escudero tornés a tenir l'oportunitat de presentar-se a les properes eleccions de la federació”, diu el comunicat. La proposta va ser consensuada i aprovada per tots els membres de la junta directiva de la federació i va ser aprovada per 51 vots a favor, una abstenció i cap en contra, cosa que va donar com a resultat “l'aprovació de la modificació dels estatuts, a proposta de la junta directiva de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona”.

Antoni Escudero va corroborar ahir que la proposta del canvi d'estatuts va sortir de la mateixa junta directiva de la federació. Va comentar també: “Per aquest càrrec ni cobro, ni he cobrat, ni cobraré. És més, vaig haver de posar diners per liquidar els deutes i mantenir la sostenibilitat de la federació”.

La Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per deu associacions i/o gremis territorials. Les deu associacions tenen associats hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries i sales de festa, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.