Economia

La producció de Bellsolà augmenta un 20% el 2010

La firma gironina que fabrica pa i brioixeria ultracongelada ha enfortit l'àrea de vendes

Tanca el 2010 amb una facturació de 37,5 milions

L'any passat l'índex d'exportacions va créixer un 82%

L'empresa gironina Bellsolà, que fabrica pa i brioixeria ultracongelada, ha tancat l'exercici del 2010 amb un volum de vendes de 37,5 milions d'euros, i el 2011 preveu seguir creixent un 20% pel que fa a la facturació.

Bellsolà, que els darrers anys ha presentat tres expedients de regulació d'ocupació (ERO), ha implementat un nou pla de negoci dissenyat amb el suport d'ACC1Ó, l'agència de competitivitat de l'empresa catalana, adscrita al Departament d'Empresa i Ocupació, que li ha permès augmentar un 20% el seu volum de producció durant l'últim any. Bellsolà ha participat al programa 360º Competitivitat, que ofereix, segons ACC1Ó, “eines de treball per a la gestió empresarial diària, perquè volia millorar la seva proposta comercial i fer més competitiva la força de vendes”, segons diu la Generalitat en un comunicat. L'empresa ha desenvolupat un nou pla comercial, una eina que ha permès dinamitzar l'equip comercial, format per una trentena de persones, i gestionar de manera més eficaç la xarxa de distribuïdors estatals i estrangers. La firma d'Aiguaviva disposa ara de més de 80 clients distribuïdors en actiu.

Pel que fa a la xifra d'exportacions, ha augmentat un 82% durant el 2010. L'empresa ha introduït els seus productes al mercat de Rússia durant l'últim any, i continua exportant els seus productes als Estats Units i als països nòrdics. Enguany preveu seguir creixent als mercats estrangers i començar l'activitat exportadora a altres països europeus, economies emergents i també al nord de l'Àfrica. La directora de màrqueting i d'R+D de Bellsolà va destacar ahir que el programa els ha ajudat “a millorar la qualitat i el tracte comercial, establint noves maneres de fer més professionalitzades”. Un altre dels aspectes clau és l'acompanyament d'un consultor durant el procés de planificació i, sobretot, d'implementació de les noves pautes d'actuació. La formació, segons Montoya, va ser d'utilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.