Economia

Protesta dels empleats de Vilaró de Mollerussa

Una cinquantena de treballadors de l'escorxador de Mollerussa es van concentrar davant el jutjat mercantil de Girona i van parlar amb el jutge

Una cinquantena de treballadors de la planta que Càrnies Vilaró té a Mollerussa es van concentrar ahir davant el jutjat mercantil de Girona per protestar per la decisió de la companyia amb seu a Sils de tancar la planta de Mollerussa. Amb crits de “Vilaró a la presó” i “Volem justícia”, els treballadors van protestar per la indemnització que els ofereix l'empresa –vint dies per any treballat– i van assegurar que presentar-se a Girona era l'últim recurs que els quedava. Durant quatre setmanes alguns dels empleats de la planta de Mollerussa han estat tancats a l'empresa i diumenge, segons va dir ahir Josep Maria Mené, portaveu del comitè, acabaran la tancada.

Un grup de cinc treballadors van actuar de portaveus dels empleats i van entrar al jutjat, on els va rebre el jutge degà Hugo Novales. A la sortida, Mené va assegurar que havien pogut exposar les seves reivindicacions i va comentar que els havia sorprès que el jutge els expliqués que el termini de la negociació no s'acaba el 24 de febrer com ells creien, sinó que hi ha temps fins al 9 de març. Mené va dir que exposar les reivindicacions al jutge pot ser una manera de pressionar els administradors concursals i l'empresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.