Economia

Mercadona compra per valor de 253 milions a proveïdors gironins

La cadena de supermercats Mercadona va realitzar compres a proveïdors de les comarques gironines per valor de 253 milions d'euros l'any 2010, un 4% més que l'any anterior. Destaquen les dues empreses que fabriquen majoritàriament per a la cadena de supermercat: Font Agudes, d'Arbúcies, i Embotits Monter, de Sant Jaume de Llierca.

Aquests dos proveïdors “fan arribar els seus productes a tot l'Estat mitjançant els 1.310 punts de venda que té Mercadona”. En aquest sentit, el 2010, Font Agudes va comercialitzar 193 milions de litres d'aigua mineral, mentre que Embotits Monter va sumar una producció de 15 milions de quilos d'embotits curats. “Si a aquestes dades se sumen les compres a la resta de proveïdors gironins, l'any 2010 Mercadona va comercialitzar 22 milions de quilos d'embotit i 350 milions de litres d'aigua procedents de la demarcació”, van dir.

La companyia té 20 botigues a les comarques gironines i hi dóna feina a 840 persones. La cadena de supermercats va comprar productes a 1.266 proveïdors catalans i té 152 establiments a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.