L'arribada de turistes estrangers baixa un 11% aquest any a Catalunya

El nombre de turistes internacionals que van viatjar a Catalunya va arribar als 3,3 milions en els quatre primers mesos de l'any, un 11,2% menys que el mateix període de l'any passat, caiguda que en el mes d'abril va ser del 2,5%. Segons l'enquesta de Moviments Turístics a les Fronteres (Frontur) que va donar a conèixer ahir el Ministeri d'Indústria, Catalunya va ser la comunitat autònoma que més turistes internacionals va rebre a l'abril, 1,2 milions, i també la que més turistes estrangers va tenir en els quatre primers mesos de l'any, 3,3 milions.

Durant els quatre primers mesos de l'any van arribar a l'Estat espanyol un total de 13,4 milions de turistes, un 11,9% menys que en el mateix període de l'any 2008. Al mes d'abril, van arribar a l'Estat 4,5 milions de turistes internacionals, quantitat que va baixar un 1,7% respecte al mateix mes de l'any anterior.

D'Alemanya, segon mercat emissor a l'abril, van venir un 3,2% més de turistes a l'Estat. El nombre de turistes d'aquest país va augmentar a totes les destinacions principals menys a Canàries i Catalunya. Pel que fa al nombre de turistes britànics i francesos, va baixar un 7,5% i un 3%, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.