Economia

Hisenda

Vol que les seves finques de Just Marlès a Lloret es considerin de 3a

Joan Martí, empresari de Lloret de Mar i exregidor d'Aliança Popular, ha entrat una instància a l'Ajuntament per demanar que l'IBI del 2004 al 2011 es rectifiqui i que les finques que ell té a l'avinguda Just Marlès es considerin de tercera categoria i no de categoria especial. Martí basa la seva petició en un comentari que va fer l'alcalde, Xavier Crespo, en fer un símil entre l'avinguda Just Marlès i la cuina de les cases. Martí demana que l'alcalde es disculpi, i es reserva el dret “de reclamar responsabilitats patrimonials”. A més, també vol saber quines actuacions “d'embelliment o adequació del vial o les voreres” s'han dut a terme a Just Marlès durant els últims vuit anys.

Finalment, també demana ser informat “de quina zona lúdica ha de substituir la ‘cuina' de Lloret”, segons l'equip de govern. Martí és propietari de la botiga de vins i licors Rimar, i l'hotel i les galeries Xaine i els apartaments Xaine Sun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.