Economia

Girona, la desena ciutat preferida pels francesos

Girona és la desena ciutat més sol·licitada pels viatgers francesos en els mesos de juny, juliol, agost i setembre del 2011, segons les dades del cercador de vols Skyscanner que s'efectuaran per aquestes dates des de les diferents ciutats franceses que tenen aeroport. La primera ciutat és Barcelona, seguida de Madrid i Màlaga. També ocupen llocs destacats en el top ten de cerques les ciutats d'Eivissa, Sevilla, Palma, Alacant, València i Tenerife.

El turisme francès és un dels més importants de l'Estat espanyol i es preveu que segueixi creixent de manera sostinguda al llarg del 2011, segons preveu l'Oficina Espanyola de Turisme a París. França representa el 15% del turisme estranger a l'Estat, el que converteix aquest país en el tercer mercat emissor, després del Regne Unit i Alemanya. L'any passat, 8,13 milions de turistes francesos van visitar l'Estat i van generar 10,58 milions de pernoctacions hoteleres.

Barcelona és molt sol·licitada des de diferents països i també ocupa el primer lloc en les cerques dels russos i els escandinaus, mentre que ocupa la segona posició per als alemanys i els italians i baixa fins al sisè lloc per als anglesos.

“Els francesos divideixen les seves preferències per les vacances d'estiu entre grans ciutats que ofereixen cultura, ambient i bona gastronomia”, segons Skyscanner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.