Economia

economia

Bytemaster s'instal·la al Tecnocampus de Mataró

L'empresa, que ve de Barcelona, disposa d'uns seixanta treballadors

L'empresa de serveis informàtics Bytemaster va inaugurar ahir oficialment les oficines situades en una de les torres del Tecnocampus de Mataró. La companyia, que abans tenia la seu a l'edifici Nexus de Barcelona, té uns seixanta empleats i factura cinc milions d'euros anuals. Ara per ara és la firma que ocupa més espai al parc. En concret, té llogada tota una planta de 800 m². El gerent de l'empresa, Xavier Camps, acompanyat de la presidenta de la Fundació Tecnocampus, Alícia Romero (PSC), va explicar que el trasllat a Mataró és una fita per a les dues parts. Per a Bytemaster, que també té oficines a Madrid, perquè representa una oportunitat per créixer i per treballar en un entorn universitari i empresarial. Per al Tecnocampus és un exemple del tipus d'empreses que es volen atraure per potenciar el teixit econòmic de la ciutat.

Romero va anunciar que el parc té actualment una comunitat empresarial formada per un total de 114 empreses. Una de les torres ja està gairebé al 100% d'ocupació i l'altra, on s'ha instal·lat aquesta nova companyia, es troba ja al 65%. “Malgrat la situació de crisi, molts empresaris han estat valents i emprenedors i han fet l'aposta per nosaltres”, va destacar la presidenta de la fundació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.