Economia

Balliu (CiU) es veu capaç de governar a Caldes amb acords puntuals

Obté l'alcaldia amb el suport del regidor socialista

El nou alcalde ja té definida la distribució del cartipàs

Salvador Balliu (CiU) va ser nomenat ahir alcalde de Caldes de Malavella amb els vots del PSC, ERC i ICV-EUiA. Plataforma Independent per Caldes amb quatre regidors es va abstenir, i la regidora del PP, Elisabeth Montserrat Mesa, es va votar a ella mateixa. CiU, que va obtenir cinc regidors, ha pactat amb el PSC una regidoria –José Fernández Celada s'ocuparà de la Policia Municipal i Urbanitzacions– i governarà en minoria “perquè ens veiem capaços de tirar-ho endavant”. Balliu va reconèixer que seran quatre anys difícils i va anunciar que governarà arribant a acords puntuals amb els partits polítics de l'oposició.

El cartipàs de Caldes serà: Balliu s'ocuparà d'Urbanisme, Governació i Medi Ambient; Pere Oliveras, d'Obres, Serveis i Aigües; Gemma Alsina, de Benestar Social i Festes; Maria Mercè Rossell, de Turisme i Promoció Econòmica, i Àngela Maria Frigolé, d'Hisenda i Sanitat.

La primera actuació de CiU serà deixar decidir als veïns de la plaça Sant Esteve “com ha de ser la urbanització d'aquest espai”, ja que són ells els que la disfrutaran i “els que la paguen”.

L'ALCALDE

CiU de Caldes de Malavella governarà amb minoria, però ens veiem capaços de tirar endavant
Salvador Balliu (CiU)
ALCALDE DE Caldes de malavella
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.