Economia

L'Olympic de Lloret fa un 20% més de congressos

El Palau de Congressos ha optat per l'especialització i l'increment de serveis

El Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar tanca la temporada amb un increment de l'activitat d'un 20%, segons les dades que ha fet públiques Toni Pérez, director del palau. Segons Pérez, en temps de crisi el Palau de Congressos Olympic, que pertany al grup Evenia Hotels, ha optat per l'especialització, el tracte personal i la qualitat, així com per l'increment dels serveis i l'adaptació a les noves propostes dels clients. “El Palau de Congressos Olympic ha treballat sense parar organitzant actes de diverses característiques. En els últims nous mesos, s'hi han celebrat reunions, esdeveniments, polítics i esportius, congressos i diversos actes socials i culturals”, va dir.

Així, les instal·lacions de Lloret de Mar han estat la seu de l'organització de la Volta Ciclista de Catalunya, el Congrés Nacional de l'Associació de Caps i Comandaments de les Policies Locals de Catalunya, el XIII Congrés d'Arxivística de Catalunya, la convenció AGEAC i la VII Convenció Nacional i Anual d'Adbosch, entre molts altres actes.

Conscients que cal mantenir el contacte amb tots els actors del sector, Evenia Hotels ha optat per participar en nombroses fires estatals i internacionals de turisme de negocis, s'ha involucrat activament en workshops i s'ha introduït de manera activa en les xarxes socials. “En moments de crisi com l'actual, el turisme hauria de ser una prioritat política per a totes les administracions, ja que és un dels sectors que pot crear més ocupació”, diuen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.