Economia

habitatge

El preu del lloguer a la costa baixa un 3%

Lloret de Mar és la població de la costa de Catalunya que ha experimentat més increment en el preu del lloguer de cases d'estiu, segons un estudi elaborat pel portal Fotocasa.es. Segons l'estudi, les cases de lloguer d'estiu s'han apujat a Lloret un 4,3% en un any situant-se al maig a 8,74 euros el metre quadrat. El segon lloc l'ocupa Sitges amb 12,19 euros el metre quadrat i un increment del 0,6% i el Vendrell amb un 0,3% d'augment. La població del Vendrell és, a més, la més econòmica de Catalunya amb un preu mitjà de lloguer de 7,23 euros el metre quadrat al mes. En el costat oposat, hi ha Barcelona, que és el municipi més car per llogar-hi un apartament ja que el valor mitjà és de 12,45 euros el metre quadrat al mes.

En el conjunt de Catalunya, el preu de l'habitatge de vacances en règim de lloguer ha registrat un descens del 3,4% respecte a la temporada anterior. L'anàlisi del portal immobiliari Fotocasa.es s'ha elaborat a partir d'una oferta de més de 800.000 immobles i posa de manifest que la tendència aquest any és de baixada de preus de lloguer de cases i apartaments.

Pel que fa a les destinacions on ha baixat més el preu del lloguer d'habitatges de vacances destaca Vilanova i la Geltrú, amb una baixada del 9,8%; Viladecans, amb un 9,3% de baixada, i Castelldefels, amb un descens del 7%.

I.B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.