Economia

Una altra sentència contra un producte financer d'alt risc

Anul·la un ‘swap' fet a un veí de Lloret perquè el banc no el va informar bé

Una nova sentència a les comarques gironines condemna una entitat bancària per no informar correctament un client que va contractar un producte financer d'alt risc. És l'anomenat swap, un contracte que és una assegurança del tipus d'interès que se signa de manera paral·lela a un préstec o hipoteca. Si el tipus d'interès s'apuja per sobre d'un nivell fixat, l'entitat paga al client. Si s'abaixa, és el client qui ha de pagar. Amb la crisi i la baixada d'interessos, molts particulars i empreses s'han vist atrapats per elevats pagaments i, a part, no podien fer front al cost de l'anul·lació.

En aquest cas concret, es tracta d'un veí de Lloret que va signar un swap amb el Banco Popular. El jutge confirma les mesures cautelars d'abans del judici en què s'anul·lava el contracte i obliga l'entitat financera a retornar 4.200 euros al client, corresponent a la liquidació de l'acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.