Economia

Compromís per Paterna qualifica d'ERO encobert les amortitzacions

La coalició, que ja ha denunciat que el regidor de Personal ha obviat la negociació col·lectiva, recorda que als 27 treballadors que aniran a l'atur cal afegir el 30% de la plantilla de Sumpa

La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, manifesta que els quasi 30 llocs de treball que el regidor de Personal, Jesús Giménez, té previst suprimir, a més del 30% de la plantilla de Sumpa que estarà al carrer a partir del 16 de juliol, fan que això que s'està disfressant d'amortització de llocs de treball tinga totes les característiques per a parlar d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) encobert.

Precisament, esta mateixa setmana el també regidor de Compromís, Juanma Ramón, denunciava que era intolerable que el regidor de Personal, Jesús Giménez, es negue a negociar amb les seccions sindicals una Relació de Llocs de Treball, quan és obligatòria la seua participació, comportament que pot donar una pista de per on van a anar els trets de la gestió de Giménez.

Per aquesta raó, la portaveu municipal de Compromís insisteix en que “el regidor de Personal ha de reflexionar i donar la cara davant les persones que està a punt de fer fora, ell que està demostrant amb estos fets que ha oblidat el seu activisme sindicalista i la seua vinculació a l'esquerra socialista, després d'haver fitxat com a regidor de l'equip de govern del Partit Popular”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.